Cazare în căminele studenţeşti

Mii de tineri s-au cazat, în această săptămână, în căminele studenţeşti ale Universităţii din Craiova. Însoţiţi de părinţi, o parte au venit cu geamantanele pline, în timp ce alţii au fost prezenţi doar pentru a-şi face formele de cazare, urmând să se întoarcă luni, când va începe anul universitar.

Andra este studentă în anul III la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică şi a venit de la Calafat cu geamantanul plin. După ce a completat actele necesare, şi-a primit legitimaţia, cardul de acces şi cheia de la cameră

,, Sunt foarte mulţumită de cazare şi de abia aştept să înceapă anul universitar , să-mi cunosc noii colegi de cameră’’, a declarat Andra.

Universitatea din Craiova oferă peste  3.000 de locuri de cazare în căminele studenţeşti. Studenţii plătesc o taxă lunară de cămin ce variază între 10 lei şi 250 lei, în funcţie de condiţiile de care au parte sau numărul de paturi din camere.

Studenţii care nu sunt din Craiova și nu au prins locuri în cămine, pot opta pentru închirierea de garsoniere sau apartamente, dar prețurile sunt mult mai mari.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.