Comisii de concurs, stabilite

Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a stabilit, astăzi, componenţa Comisiilor de concurs pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ preuniversitar. Conform Metodologiei, din comisie fac parte un reprezentant al inspectoratului şcolar, două cadre didactice titulare sau care au minimum gradul II didactic, propuse de Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi doi reprezentanţi ai Administraţiei publice locale.

În cadrul şedinţei Consiliului Administrativ al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au fost stabilite ultimele detalii legate de concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ preuniversitar.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Centrului de Excelenţă este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj. La desfăşurarea concursului pentru funcţiile de director şi director adjunct sunt invitaţi să participe, în calitate de observatori, câte un reprezentant al organizaţiilor sindicale, reprezentantul Consiliului reprezentativ al părinţilor din unitatea pentru care se organizează concursul şi reprezentantul Consiliului şcolar al elevilor. Secretarul Comisiei şi observatorii asistă la activităţi, dar nu se implică în examinarea şi evaluarea candidaţilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.