Ziua Naţională de Curăţenie

Let`s Do It, România! Pentru a cincea oară, craiovenii vor ieşi  mâine din nou la curățenie .Ediţia  din acest an se bucură, pentru prima oară, de sprijinul Guvernului României. 5 ministere vor fi implicate în mod direct în Ziua de Curățenie Națională.

Ziua de Curăţenie Naţională se desfăşoară în toate judeţele ţării, pe bază de voluntariat, dar şi în Republica Moldova. Până acum, peste 1 milion de voluntari au participat la acţiuni de strângere a deşeurilor.În Craiova, punctul de întâlnire este Piaţa „Mihai Viteazul” – mâine, începând cu ora 8.30 , iar în restul judeţului  la primăria fiecărei localităţi.Acţiunea de curăţenie începe la ora 9.00 şi se încheie  la ora 15.00. Preluarea sacilor lăsaţi pe marginea drumului va începe după ora 16.00.

În 2016, “Let`s Do It, România!” se bucură, pentru prima oară, de sprijinul Guvernului României. 5 ministere vor fi implicate în mod direct în Ziua de Curățenie Națională: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, prin structurile sale și va contribui la identificarea zonelor cu deșeuri :Ministerul Educației Naționale, care va implica din nou profesori și elevi , Ministerul de Interne, care va participa la curățenie cu instituțiile din subordine: Jandarmeria Română, Poliția Română; Ministerul Justiției, care se va implica prin Administrația Națională a Penitenciarelor şi Ministerul Transporturilor, care va face curățenie în gări și în apropierea acestora .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.