Selecţie pentru evaluatori

Încep înscrierile pentru completarea grupurilor de lucru pentru elaborarea subiectelor la disciplinele de examen din anul şcolar 2016/2017. Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare a lansat un apel către cadrele didactice, care doresc să se implice în acest program. Subiectele vizează evaluarea competenţelor la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, Evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi Bacalaureatul.

Cadrele didactice care doresc să se înscrie în grupurile de lucru pentru elaborarea subiectelor la disciplinele de examen din anul şcolar 2016/2017, o pot face începând de mâine şi până pe 4 octombrie. Pentru aceasta, candidaţii trebuie să completeze mai multe chestionare. Totodată, aceştia trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, între care activitatea de predare-învăţare-evaluare în ultimii 4 ani şcolari, abilităţi de operare pe calculator, experienţă în activităţi de evaluare educaţională, disponibilitate pentru participare la activităţi desfăşurate individual şi în echipă la Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.

În procesul de selecţie, vor avea prioritate cadrele didactice care au absolvit cursuri de evaluare, au titlu de doctor în ştiinţă sau au promovat un masterat. Selecţia candidaţilor se va desfăşura în intervalul 5 – 7 octombrie, iar afişarea rezultatelor se va face pe 7 octombrie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.