„Fiecare copil în grădiniţă”, modificat

Modificări în aplicarea programului „Fiecare copil în grădiniţă”. Continuă şi în acest an şcolar implementarea programului de stimulare a participării copiilor, provenind din familii defavorizate, în învăţământul preşcolar. Proiectul este desfăşurat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice în parteneriat cu Asociaţia „OvidiuRo”.

Începând din semestrul al doilea al anului şcolar trecut, copiii care urmează cursuri în învăţământul preşcolar din familiile cu venituri lunare mai mici de 284 de lei pe membru de familie au beneficiat în fiecare lună de tichete în valoare de 50 de lei prin programul guvernamental privind încurajarea copiilor să urmeze învăţământul preşcolar – “Fiecare Copil în Grădiniţă”. Programul va continua şi în anul şcolar 2016-2017 cu mici modificări.

Tichetele pot fi utilizate numai pentru achiziţionarea de produse alimentare, de igienă, de îmbrăcăminte şi rechizite, iar acordarea tichetelor sociale este strict condiţionată de prezenţa regulată a copiilor la grădiniţă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.