Locuri de muncă prin Eures

Peste 1200 de locuri de muncă sunt oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul EURES România. Cele mai multe sunt în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, iar salariul oferit este de 40 de euro. Marea Britanie oferă 110  locuri pentru îngrijitor persoane, iar Germania peste 100 de joburi în domenii variate.

Reţeaua EURES România pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă peste 1200 de joburi în Uniunea Europeană. Cele mai multe oportunităţi de angajare sunt în agricultură. Numai în Spania sunt disponibile 800 de locuri în agricultură. Persoanele interesate trebuie sa aibă vârsta cuprinsă între 18-40 de ani, pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017. Nu se solicită experienţă.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare şi detalii despre oferte de la  consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj sau pot  accesa portalul Eures Romania, www.eures.anofm.ro.  Pe acest site pot vizualiza toate ofertele de locuri de muncă din spaţiul Uniunii Europene precum şi detalii despre fiecare ofertă în parte.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.