Turneu la Chişinău

Teatrul Naţional „Marin Sorescu”  va participa, în această toamnă, la  cea de-a doua  ediţie a “Reuniunii Teatrelor Naţionale Româneşti” de la Chişinău . Trei reprezentaţii vor încânta publicul de peste Prut timp de 2 zile. Evenimentul  este organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău şi se află sub egida Institutului Cultural Român, a Ministerului Culturii din Republica Moldova și a Ministerului Culturii din România.

În această toamnă, Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova a fost invitat să participe la mai multe evenimente organizate atât în ţară, cât şi peste hotare.  Programul festivalurilor îi va purta pe actorii craioveni până peste Prut, unde vor participa la ”Reuniunea Teatrelor Naționale Românești”, ediția a II-a, care este găzduită de Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău.

La acest eveniment care aduce în Chișinău producții teatrale în limba română, Teatrul Național din Craiova va participa cu trei spectacole: „Profu’ de religie”, „Pescărușul” și „Occident Express” .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.