Simpozionul Inginerilor Români de Pretutindeni

Cea de-a XII- a ediţie a Simpozionului Ştiinţific al Inginerilor Români de Pretutindeni a reunit, astăzi, în Aula „Alexandru Buia” a Facultăţii de Agronomie, ingineri din România, Republica Moldova, Franța, Elveția şi Bulgaria pentru a găsi idei de dezvoltare a unui oraș inteligent.
Ediţia din acest an a Simpozionului Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni a avut ca temă “Soluții pentru un oraș inteligent”. Evenimentul, organizat în colaborare cu Universitatea din Craiova, a marcat și seria de evenimente dedicate sărbătoririi a 65 de ani de învăţământ superior electrotehnic la Craiova.
Obiectivul simpozionului îl constituie înţelegerea conceptului de Oraş Inteligent atât de către cei care îl promovează, dar și de cei cărora le este destinat și conturarea unor idei utile în dezvoltarea acestuia.
Dezbaterile își propun să demonstreze că inginerii reprezintă o componentă activă a societății, care oferă soluții pentru îmbunătățirea calității vieții.
Timp de 2 zile la Simpozionul Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni participă ingineri din România, Republica Moldova, Franța, Elveția şi Bulgaria.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.