Procedură simplificată

Dovada plăţii unei amenzi de circulaţie  poate fi scanată şi trimisă, de acum pe adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Pentru cazierul judiciar, avize şi  atestate este suficient să trimiteţi copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul Serviciului.

Proceduri  mai simple pentru plata amenzilor. Dovada plăţii unei amenzi de circulaţie sau copia actului de identitate pentru obţinerea cazierului judiciar pot fi trimise pe adresa de e-mail a fiecărui inspectorat de poliţie judeţean.  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție, cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de mail ale Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească 2 Mb. Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.