Prinşi fără bilet

Peste 350 de călători prinşi fără bilet de tren. CFR Călători Craiova a organizat ieri cu sprijinul Poliţiei Transporturi Feroviare  o acţiune de control trenuri, al cărui principal scop este descurajarea și combaterea călătoriei fără bilet. Acțiunea s-a desfășurat pe ruta Roșiori Nord – Videle – București Nord și a vizat un număr de 6 trenuri.

Acţuni  de control în tren .CFR Călători Craiova a verificat cu sprijinul Poliţiei Transporturi Feroviare  toţi călătorii care au avut drum ieri  pe ruta Roșiori Nord – Videle – București Nord . Dintr-un total de circa 3.900 de călători transportaţi în trenurile controlate, au fost  identificați  354 de călători  care se aflau în ilegalitate şi cărora le-au fost eliberate bilete cu suprataxă în  valoare de 2.889 lei.

Acţiunile de control se vor derula şi în perioada următoare, acestea fiind parte a campaniei CFR Călători cu scopul de a stopa acest fenomen .    În punctele de oprire unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia sa se  prezinte imediat, dupa urcarea în tren, la personalul de tren, pentru a solicita legitimații de călătorie la tariful de casă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.