Vino în echipa Facultăţii de Ştiinţe!

Facultatea de Ştiinţe doreşte să îşi mărească echipa de studenţi şi le pune acestora  la dispoziţie cinci departamente cu o gamă largă de specializări atractive.  Informatică, Matematică, Chimie, Fizică şi Geografie sunt domeniile care pot fi alese de către absolvenţii de liceu până pe 13 septembrie. Admiterea se face pe baza unui concurs de dosare.

Tinerii care doresc să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe sunt aşteptaţi să îşi depună dosarul la  Universitatea din Craiova până pe data de 13 septembrie.

Tinerii cu afinitate pentru munca de laborator, care şi-au descoperit din timpul liceului o aplecare spre chimie, sunt aşteptaţi să se înscrie la departamentul  de profil din cadrul Facultăţii de Ştiinţe.

Absolvenţii de liceu, care vor să devină fizicieni au la dispoziţie 30 de locuri în regim bugetat şi 2 cu taxă la Departamentul de Fizică din cadrul Universităţii din Craiova. Aparatura de înaltă performanţă şi corpul profesoral de excepţie sunt doar câteva dintre avantajele tinerilor care aleg să studieze fizica la Craiova.

Admiterea se face pe bază de dosar, ierarhizarea candidaţilor se va realiza în funcţie de media de la bacalaureat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.