Cursuri postuniversitare de conversie

Universitatea din Craiova organizează cursuri postuniversitare de conversie profesională pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar. Programul este avizat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice şi se finalizează cu diplomă de absolvire.  Durata cursurilor este de 4 semestre şi admiterea se face pe baza mediei de la licenţă.

Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere, Departamentul de comunicare, jurnalism şi ştiinţe ale educaţiei şi  Departamentul de Limbă şi literatură română organizează un Program de conversie profesională  în Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar şi un Program de conversie profesională  în Limba şi literatura română. Programul se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar care au diplomă de licenţă şi se va finaliza prin examen de absolvire, în urma căruia se va obţine Diploma de conversie profesională în Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar. Diploma atestă obţinerea a două noi specializări şi conferă titularului dreptul de a ocupa posturi de profesor pentru învăţământul primar şi profesor pentru învăţământul preşcolar.

Programul de conversie profesională în Limba şi literatura română atestă această specializare şi conferă titularului dreptul de a ocupa posturi de profesor de limba şi literatura română.

Departamentul de Fizică din cadrul Facultății de Științe a Universității din Craiova organizează cursuri postuniversitare de conversie în Științe pentru profesorii din învățământul preuniversitar.

Cursurile sunt avizate de Ministerul Educației și Cercetării Științifice şi se finalizează cu diplomă de absolvire.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.