Analize gratuite la Spitalul Judeţean Craiova

Analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate la Spitalul Județean Craiova. Doljenii își pot face analize gratuite într-unul dintre cele mai mari laboratoare din țară. Dotat cu aparatură nouă şi performantă, acesta a primit toate acreditările de care avea nevoie şi funcţionează de la 1 august la standarde
europene.
Laboratorul este dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Aici se pot face toate analizele medicale decontate de CAS, dar și analizele care nu sunt suportate de stat. Medicii care lucrează aici spun că tarifele spitalului pentru analizele nedecontate sunt mult mai mici faţă de cele practicate de laboratoarele private. În cele peste 40 de încăperi, lucrează zi și noapte 80 de cadre medicale.
Dacă un medic dintr-o secție a spitalului cere ca în laborator să se facă analize unui pacient dimineața, rezultatele sunt transmise prin internet, în jurul orei 12.00, în calculatorul medicului care le-a solicitat. Cei care vor să facă analize pot suna la Departamentul de Statistică al spitalului pentru programare, dar cu trimitere de la medicul de familie pot să vină și direct la laborator.
Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă a obţinut acreditarea RENAR după ce a fost renovat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.