Alternative pentru timpul liber

Palatul Copiilor este pregătit să-şi primească prichindeii. În instituţia de învăţământ se desfăşoară activităţi instructiv-educative, în afara cursurilor şcolare, prin care se aprofundează şi se completează cunoştinţe, se dezvoltă aptitudini potrivit vocaţiei şi opţiunilor copiilor şi se organizează petrecerea timpului liber prin programe educative. La activităţi pot participa, în mod gratuit şi la liberă alegere, preşcolarii şi elevii doljeni.

La Palatul Copiilor din Craiova, cursanţii îşi pot dezvolta  îndemânarea, creativitatea, pot dobândi  noi cunoştinţe în domenii pe care şcoala nu le oferă la vârsta respectivă, îşi pot cultiva talentul petrecând timpul liber în mod plăcut şi util, sub îndrumarea unor dascăli calificaţi.

Înscrierile se fac pe baza unei cereri-tip care se eliberează la secretariatul instituţiei şi a unei copii xerox după certificatul de naştere al solicitantului. Activităţile se vor desfăşura pe niveluri de vârstă şi de pregătire, urmând a fi formate grupe de începători, avansaţi şi de performanţă. Cursurile vor avea loc pe toată perioada săptămânii, inclusiv sâmbăta şi duminica, între orele 8.00 şi 20.00, în funcţie de timpul liber al elevilor, programul urmând a fi stabilit de comun acord între profesori şi elevi. Cei interesaţi pot solicita informaţii la sediul instituţiei, iar data limită pentru înscrieri este 9 septembrie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.