Cereri de vizualizare a lucrărilor

27 de cereri de vizualizare a lucrărilor de la BAC și Evaluarea Națională, în Dolj. Candidații nemulţumiţi de notele obţinute, în această vară, la Bacalaureat sau Evaluarea Națională au putut să-și revadă lucrările de la examen după soluţionarea contestaţiilor în baza unei cereri înregistrate la centrul de examen unde au susţinut probele scrise.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, au depus cereri de vizualizare a lucrărilor 23 dintre candidații care au susținut Evaluarea Națională și 4 absolvenţi de liceu care au participat la examenul de Bacalaureat. În cazul lucrărilor susținute în cadrul Evaluării Naționale, vizualizarea acestora de către solicitanți se va face, potrivit procedurii, până la data de 29 iulie.

Solicitarea de vizualizare și respectiv, vizualizarea lucrării nu pot conduce la reevaluarea și/sau modificarea notelor acordate lucrării. În ceea ce privește lucrările de la Bacalaureat, vizualizarea acestora va avea loc în perioada 1 – 2 august, conform procedurii și a programului stabilit de unitățile de învățământ care au fost centru de examen.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.