Eliminaţi la Titularizare

Trei participanţi la concursul pentru titluarizarea pe posturi din învăţământul preuniversitar au fost eliminaţi pentru fraudă, la Liceul “Charles  Laugier” din Craiova. Pentru proba scrisă au fost validaţi 938 de candidaţi, dintre care 645 au fost prezenţi. Peste 180 nu s-au prezentat, iar 102 au fost retraşi. Cei trei participanţi au fost surprinşi având asupra lor telefoane mobile, fapt ce a dus la eliminarea lor din concurs.

 

Trei candidaţi pentru posturi de titularizare din învăţământul preuniversitar au fost eliminaţi, cu ocazia susţinerii probei scrise la disciplina Educaţie Fizică şi Sport, la Liceul “Charles Laugier”. Aceştia aveau asupra lor telefoane mobile, fapt ce a atras eliminarea lor din concurs.

 

În zilele de 27 -28 iulie  se depun la sediul ISJ Dolj contestaţiile. Candidatul trebuie să precizeze următoarele informaţii: judeţul şi denumirea centrului de concurs, disciplina la care a susţinut proba scrisă în cadrul concursului şi nota contestată. Contestaţiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj în termenul prevăzut de calendarul concursului. Rezolvarea contestațiilor se va face în data  29 iulie și 1 august, iar rezultatele finale  se vor afișa pe 3 august 2016.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.