Poliţist local, acroşat

Un agent al Poliției Locale Craiova a fost târât, ieri, câțiva metri, prin centrul Craiovei, de un șofer care a refuzat să se conformeze indicațiilor acestuia. Şoferul parcase pe trecerea de pietoni situată vis a vis de Teatrul Național și a refuzat să mute mașina la observația polițistului, mai mult, când agentul i-a cerut actele, șoferul a plecat în trombă, acroșându-l și târându-l pe polițist circa 8-10 metri. Şoferul a fost reţinut ulterior şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Un poliţist local a fost rănit după ce a fost târât cu maşina de un şofer care a refuzat să se legitimeze. Întâmplarea a avut loc chiar în centrul Craiovei, vis a vis de Teatrul Național,sub privirile altor doi agenți de poliție locală. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, oprise mașina în centrul municipiului și a refuzat să plece,  iar în momentul în care agentul a vrut să-l amendeze, acesta a fost luat pe portieră și târât circa zece metri. Când agentul s-a desprins de ușă, șoferul a închis portiera și și-a continuat drumul.

Situația a fost reclamată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cât și Biroului Poliției Rutiere, fiind demarate cercetările necesare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.