Domenii şi specializări atractive

Universitatea din Craiova îşi întâmpină viitorii studenţi. Sub sloganul „Crezi în tine, crezi în Universitatea din Craiova”, cele douăsprezece facultăţi ale instituţiei academice au pentru absolvenţii de liceu o ofertă variată care acoperă un spectru larg de domenii şi specializări. La Facultatea de Științe Sociale şi la Facultatea de Drept admiterea se va face prin concurs de dosare pe baza mediei de la bacalaureat.

La Facultatea de Științe Sociale, admiterea se va face prin concurs de dosare pe baza mediei de la bacalaureat. Sunt disponibile 120 de locuri la buget și 282 la taxă.

La Facultatea de Drept candidaţii pe locurile de la buget vor susține examen la limba română. În schimb, în cazul absolvenților care vor opta pentru un loc la taxă, admiterea se va face prin concurs de dosare pe baza mediei de la bacalaureat.

Facultatea de Drept dispune de o bază materială ultramodernă. Sediul Facultății a fost construit în urmă cu 3 ani cu fonduri europene. În total s-au investit 15 milioane de euro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.