Admitere în plină desfăşurare

Sesiunea de admitere la Universitatea din Craiova pentru anul universitar 2016 -2017 este în plină desfăşurare. Absolvenţii de liceu, dornici de a deveni din toamnă studenţi ai instituţiei academice, au la dispoziţie la Facultatea de Litere şi la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor domenii la mare căutare pe piaţa muncii.

La Facultatea de Litere absolvenţii  îşi pot depune dosarele până în data de 26 iulie. Admiterea se va face pe baza mediei de la Bacalaureat, excepţie fac domeniile care presupun aptitudini vocaţionale. În total sunt disponibile  306 locuri la buget şi 430 de locuri la taxă distribuite în patru domenii.

La Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor admiterea se va face pe baza mediei de la Bacalaureat .Numărul de locuri  la buget este 370 şi la taxă 320 .

În urma realizării evaluării externe a calității academice de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior , Universitatea din Craiova  a primit calificativul “Grad de încredere ridicat”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.