Proiect internaţional

25 de studenţi  voluntari din întreaga lume participă în această vară  la proiectul Discover Community, derulat de AIESEC Craiova. Acesta oferă participanţilor o deschidere către alte culturi, le dezvoltă abilităţile de comunicare şi de lucru în echipă. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj.

Oportunităţi de cunoaştere, de comunicare şi schimburi culturale.Toate acestea sunt oferite de către AIESEC  în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj. 25 de studenţi voluntari din – China, Taiwan, Thailanda, Maroc, Cehia, Egipt şi  Turcia participă, timp de o lună, la proiectul Discover Community.

AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 de țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.