Viitori militari

Concurenţă mare la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova pentru locurile din clasa a IX- a. Vestea bună este că pentru clasele a X -a şi a XI -a sunt disponibile câte 30 de locuri pentru elevii care doresc să se transfere aici. Înscrierile  au loc până în data de 29 iulie  la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare.

Elevii se pot transfera la Colegiul Militar din Craiova! Sunt disponibile pentru transfer 30 de locuri pentru clasa a X-a şi 30 de locuri pentru clasa a XI-a atât pentru  fete cât  şi pentru băieţi, dar cu anumite condiţii. Se pot înscrie doar absolvenţii din acest an ai claselor a IX-a şi a X-a cu profilul/specializarea Matematică-Informatică.

Selecţia aptitudinală se desfăşoară în perioada 11.07-12.08.2016, în cadrul centrelor zonale de selecţie şi orientare la care sunt arondate birourile informare-recrutare care au întocmit dosarele de candidat. În perioada 24-25.08.2016, candidaţii vor susţine un examen la disciplina şcolară „pregătire militară”, constând într-o probă practică şi una teoretică, media minimă de admitere fiind 5,00. Prezentarea candidaţilor la Colegiul „Tudor Vladimirescu” se va face în data de 22 august.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.