2 eliminaţi la BAC

Peste 3700 de elevi doljeni au susţinut, astăzi, prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. Doi tineri şi-au pierdut dreptul de a mai participa la acest concurs după ce au fost eliminați din sala de examen pentru că au fost prinși cu telefoanele mobile asupra lor.

183 de absenți la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. Doi elevi au fost eliminați din examen, primul incident a avut loc în centrul de evaluare din orașul Băilești. Elevul avea asupra sa un sistem de ascultare conectat la un telefon mobil. A doua situație a fost înregistrată în Craiova, la „Traian Vuia”. Tânărul a fost eliminat după ce i-a sunat telefonul mobil în timp ce susținea proba.

Candidaţii au primit un text la prima vedere dintr-o piesă de teatru , la subiectul II un text argumentativ despre rolul jocurilor pe calculator în viaţa tinerilor şi la subiectul III viziunea despre lume şi viaţă într-un roman interbelic.

Marţi, se va desfăşura proba de limbă şi literatură maternă, iar miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului la disciplinele Istorie şi Matematică. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată vineri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.