Ajutor pentru nevoiaşi

Ajutoare sociale pentru persoanele nevoiaşe. Începând de luni, se va face distribuirea alimentelor de către Primăria Craiova prin Programul “Ajutorarea persoanelor defavorizare. Beneficiarii vor primi câte 10 produse alimentare ambalate în două cutii cu conţinut identic.

 

Începe distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate, de către Primăria Craiova.  Categoriile de persoane, beneficiare ale programului “Ajutorarea persoanelor defavorizate” sunt familiile şi persoanele singure care au dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, şomerii care beneficiază de indemnizaţii de şomaj de până la 450 lei pe lună inclusiv, pensionarii cu venituri de până la 450 lei pe lună, pensionarii care beneficiază de indemnizaţie socială de până la 450 lei pe lună, persoanele beneficiare ale unor legi speciale care realizează venituri de până la 450 lei pe lună inclusiv şi nu dobândesc şi alte venituri, persoane cu handicap grav şi accentuat, persoane fără venituri sau cele care realizează venituri nete lunare de până la 450 lei pe lună.

 

Pentru a beneficia de aceste ajutoare, persoanele îndreptăţite vor depune o cerere însoţită de documente justificative privind componenţa familiei şi veniturile realizate de membrii acesteia. Persoanele care se încadrează în mai multe categorii, din cele menţionate, beneficiază de ajutoare alimentare o singură dată.

 

Distribuirea produselor alimentare se va face în spaţiul care aparţine Şcolii Gimnaziale “ Alexandru Macedonski”, nr 32, situat în Aleea I Castanilor, nr 4,în intervalul 4-15 iulie, conform unei programări pe litere.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.