Broşură şcolară

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a realizat broşura cu oferta de admitere la liceu pentru anul școlar 2016-2017. Elevii pot vedea astfel câte locuri disponibile are fiecare unitate de învăţământ din judeţ, dar şi cele mai mari şi cele mai mici medii de admitere.

Planurile de școlarizare au rămas la fel la unitățile școlare din Craiova care au medii mari de admitere. Cap de afiș este Colegiul Național „Frații Buzești“, unde ultima medie de admitere orientativă pentru elevi a fost 9,58. În top urmează Colegiul Național „Carol I“ din Craiova, unitate școlară la care ultimul candidat a avut media 9,18 şi Colegiul Național „Elena Cuza“ cu 8,60, la clasa de bilingvă germană.

Pentru anul şcolar a fost aprobat un număr de clase mai mic decât cel de anul trecut şi asta s-a datorat faptului că la clasa a -VIII-a sunt mai puțini elevi. S-a redus numărul de clase la licee din Craiova, dar și din județ. În Craiova, măsura s-a aplicat la Liceul «Traian Vuia», Liceul «Henri Coandă», Colegiul Tehnic Energetic, Colegiul de Arte și Meserii «Constantin Brâncuși». În județ, s-au redus clasele la Liceul Amărăștii de Jos și la liceul din Călărași.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.