Constructori amendaţi

Amenzi pentru firmele care execută lucrări stradale în Craiova. Polițiștii rutieri doljeni au organizat o acțiune, pe principalele drumuri din județ ,pentru verificarea viabilităţii drumului, a semnalizării rutiere temporare a lucrărilor executate în zona drumului public, precum şi pentru verificarea respectării de către constructori a condițiilor impuse de polițiștii rutieri prin avizele de execuție a lucrărilor.În urma controalelor au fost aplicate un număr de  39 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11 000 lei.

Executanții de lucrări stradale din Craiova au fost verificați de polițiștii rutieri. În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat 11 lucrări executate în zona drumului public din judeţul Dolj unde au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea semnalizării rutiere temporare  precum şi condițiilor impuse de avizele de execuție a lucrărilor.

Societatea comercială care efectuează lucrări de întreținere pe bulevardul Carol I a fost sancţionată contravenţional de către polițiştii rutieri  cu amendă în cuantum de 4200 lei, întrucât nu a respectat semnalizarea rutieră temporară avizată pentru lucrările efectuate, a pus în pericol siguranţa participanților la trafic.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.