Simpozion internaţional de Sociologie

Două decenii de învăţământ sociologic la Universitatea din Craiova. Facultatea de Ştiinţe Sociale a organizat astăzi Simpozionul Internaţional „Sociologia academică şi provocările societăţii actuale”. Evenimentul a reunit sociologi şi cercetători din cele mai importante centre universitare ale României precum şi autorităţi locale şi judeţene.

Moment aniversar pentru Universitatea din Craiova . Facultatea de Ştiinţe Sociale a sărbătorit două decenii de existență. Profesorii care au contribuit la înfiinţarea instituţiei, dar şi cei actuali, împreună cu studenţii, au fost prezenţi pentru a marca această zi .

La eveniment au fost prezenți sociologi din România și din străinătate care au prezentat principalele fenomene ale acestei perioade, dar și măsurile pe care trebuie să le ia societatea.

Evenimentul marchează 50 de ani de la înființarea primei școli de sociologie din România, dar și 20 de ani de învățământ sociologic la Craiova. În cadrul simpozionului au fost lansate nu mai puţin de 11 volume de sociologie, având ca autori profesori şi doctoranzi ai facultăţii .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.