Cupa presei la tir

Mass-media craioveană, în lupta pentru “Cupa presei la tir”, organizată de cele două grupări de Jandarmi. Jurnaliştii acreditaţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj au fost invitaţi să participle la întrecerea organizată de conducerile instituţiilor cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei. Competiţia dintre ziarişti s-a desfăşurat la poligonul de la Balta Verde.

Jurnaliştiilor le-a fost făcut instructajul şi abia apoi au putut trage la ţintele din carton, cele 5 gloanţe puse la dispoziţie, sub atenta supraveghere a jandarmilor prezenţi în incinta poligonului.

Mai în glumă, mai în serios, rezultatele obţinute la finalul şedinţei de tragere au dovedit că ziariştii de la Dolj se pricep şi la armele de foc, nu doar la scris.

Pentru priceperea de care au dat dovadă, cei mai pricepuţi ziarişti au primit diplome. De asemenea au fost acordate diplome tuturor ziariştilor participanţi cu ocazia împlinirii a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.