Noi spectacole

Teatrul pentru copii şi tineret “Colibri” din Craiova vine în această săptămână în întâmpinarea copiilor, dar şi a adolescenţilor din Drobeta Turnu Severin. Artiştii craioveni vor fi prezenţi pe scena Teatrului “Teodor Costescu“ cu spectacolul “Fata babei şi fata moşneagului”, o poveste cu întâmplări hazlii, după Ion Creangă.

Trupa Teatrului pentru copii şi tineret “Colibri” poposeşte marţi, la Drobeta Turnu-Severin, unde va prezenta pe scena Teatrului “Teodor Costescu” povestea lui Ion Creangă, “Fata babei şi fata moşneagului”.

Joi, de la ora 19, Teatrul “Colibri” pune în scenă la Craiova, în premieră, reprezentaţia “Omul pernă” de Martin McDonagh, o poveste cu răsturnări de situaţie, întâmplări la limita dintre realitate şi ficţiune, în care basmul se confundă cu realitatea, iar personajele nu sunt nici pe departe ceea ce par a fi. Spectacolul este un manifest subtil, ironic, pentru dreptul de a încălca orice regulă, în favoarea plăcerii pe care o provoacă jocul. Întreaga poveste naşte întrebări la care nu răspunde Omul pernă, dar pe care şi le pune fiecare spectator.

La acest spectacol au acces doar persoanele cu vârsta de peste 16 ani. Preţul unui bilet este de 20 lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.