Indisciplină în Primărie

Alba-neagra în şedinţele de Consiliu Local. Aleşii municipali au revocat, astăzi, hotărârea adoptată ieri prin care se aproba planul urbanistic de detaliu în vederea construirii unui imobil lângă fostul stadion „Ion Oblemenco”. Hotărârea a fost luată după ce Primăria a constatat că imobilul exista deja în acea locaţie şi fusese construit fără autorizație. Angajații Direcției de Urbanism și cei de la Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale vor fi cercetați disciplinar. Clădirea va fi demolată, iar  proprietarul a fost amendat cu 10.000 de lei.

Viceprimarul Mihail Genoiu şi-a cerut scuze în numele Primăriei Craiova pentru neglijența funcționarilor de la Direcția de Urbanism, neglijenţă care a dus la aprobarea construirii unui imobil care deja exista în acea locaţie. Reprezentanţii Executivului au spus că au avut suspiciuni că ceva este în neregulă, după ce o parte din consilierii locali s-au abținut de la votul de ieri, şi au trimis Poliția Locală să verifice situaţia în teren.

Situaţia fără precedent din Primăria Craiova a fost taxată dur de către consilierii locali.

Potrivit primarului, Lia Olguţa Vasilescu, întreaga echipă care a lucrat la acest dosar, în frunte cu arhitectul-șef al orașului, vor fi cercetați în Comisia de disciplină.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.