Rezultatele simulării la Bacalaureat

Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, care au participat la simularile naţionale ale examenului de Bacalaureat, au aflat, astăzi, notele pe care le-au obţinut la probele scrise. Procentul de promovabilitate în judeţul Dolj este 39,49%, cu 3 procente mai mare decât cel obţinut în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Au fost centralizate rezultatele simulării examenului de Bacalaureat. În judeţul Dolj, la clasa a XII-a, procentul de promovabilitate este în creştere faţă de anul trecut, dar în continuare este de sub 40%. Din păcate, sunt mai multe instituţii de învăţământ care au obţinut rezultate dezastruoase de 0% promovabilitate sau puţin peste această cifră, acestea urmând să intre într-un proces de monitorizare. S-au obţinut şi medii mari în rândul elevilor de clasa a XII-a, dar niciuna de 10.

Cele mai bune rezultate au fost înregistrate la cele trei colegii din centrul Băniei.

Elevii de clasa a XII-a mai au trei luni pentru pregătire. Examenul de Bacalaureat de va desfăşura în lunile iunie-iulie şi va debuta pe 13 iunie cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.