100 de zile de şcoală

Şcoala Gimnazială “Mircea Eliade” a sărbătorit, astăzi, 100 de zile de şcoală şi a marcat acest eveniment printr-o expoziţie realizată în parteneriat cu Secţia de Ştiinţe ale Naturii a Muzeului Olteniei. Elevii clasei I A au realizat diferite creaţii din diverse materiale. Lucrările acestora au fost expuse în holul Secţiei de Ştiinţe ale Naturii. La eveniment au participat elevii, însoţiţi de părinţi şi învăţători.

Elevii clasei I A au dat dovadă de multă creativitate, realizând lucrări foarte interesante din diferite materiale mai mult sau mai puţin convenţionale. Copiii au prezentat în faţa publicului atât lucrările, cât şi modul de realizare a acestora.

Primele zile de şcoală sunt foarte importante în evoluţia unui elev. Acestea au fost marcate de învăţătorii de la Şcoala Gimnazială “Mircea Eliade” prin motivarea elevilor de a crea diverse lucrări. Astfel s-au obţinut numeroase proiecte, construcţii, machete care ilustrează diferite elemente din viaţa cotidiană a elevilor.

Elevii au fost ajutaţi şi îndrumaţi de către părinţi şi bunici, dar, în special, de profesorii de învăţământ primar, care au avut această iniţiativă unică pentru a marca un moment important din viaţa elevilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.