Eliminaţi de la simulare

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a au intrat în febra simulărilor. Testarea liceeniilor a început, astăzi, cu proba de Limba şi literatura română. Proba s-a desfăşurat în condiţii de examen real, cu camere audio şi video, 4 elevi au fost eliminaţi după ce au fost prinşi cu telefoane mobile. După testarea la Limba şi literatura română urmează proba obligatorie a profilului care este programată pe 9 martie şi, exclusiv, pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării pe 10 martie. Rezultatele vor fi afişate pe 18 martie.

Pentru simularea examenului de bacalaureat s-au înscris peste 9900 de elevi, iar la nivelul judeţului Dolj au fost organizate 43 de centre de examen.

Obiectivul este acela de a-i obişnui pe liceeni cu atmosfera şi rigorile unui examen şi cu scopul de a-i determina să se pregătească mai bine pentru Bacalaureat.

După testarea la Limba şi literatura română urmează proba obligatorie a profilului care este programată pe 9 martie şi, exclusiv, pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării pe 10 martie. Rezultatele vor fi afişate pe 18 martie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.