Cursuri postuniversitare la fizică

Departamentul de Fizică, din cadrul Universităţii din Craiova, organizează cursuri postuniversitare de formare continuă de scurtă durată în Radioterapie pentru fizicieni medicali şi Protecţia mediului. Fiecare curs va debuta imediat după realizarea grupului ţintă de minim 20 de cursanţi.

Pentru a participa la unul dintre aceste programe postuniversitare cei interesaţi vor avea de achitat o sumă de aproximativ 1450 lei. Cursurile se vor desfăşura la sfârşit de săptămână şi se vor finaliza cu acordarea unor certificate de atestare a competenţelor profesionale recunoscute de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Departamentul de Fizică derulează în prezent un program postuniversitar de formare continuă în Optică şi Optometrie. Datorită cererii mari pentru acest curs, au fost deja deschise noi liste pentru înscriere.

Persoanele care doresc să urmeze unul dintre aceste cursuri postuniversitare trebuie să se adreseze secretariatului de la Departamentul de Fizică, situat la etajul I în sediul central al Universităţii din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.