Pantic, la SCM U Craiova

Mladen Pantic a fost prezentat oficial, astăzi, de SCM U Craiova în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost prefaţată manşa retur a sferturilor de finală din Cupa României. Oltenii îi vor întâlni, mâine, de la ora 17.15, pe cei de la BC Mureş. Baschetbaliştii olteni pornesc cu şansa a doua nu numai din cauza celor 19 puncte diferenţă din meciul tur, cât mai ales din cauza celor 2 jucători accidentaţi la Târgu Mureş, Djurasovic şi Micic. Acestora li se adaugă şi Bozovic, care s-a accidentat la sfârşitul anului trecut, în partida cu Energia Târgu Jiu.

Mladen Pantic este noul transfer al echipei masculine de baschet. Antrenorul echipei, Oliver Popovic, recunoaşte că va fi destul de greu de obţinut calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Contractul lui Mladen Pantic cu SCM U Craiova este valabil până la finalul acestui sezon. Echipa olteană se mai află în discuţii pentru transferul unui alt jucător, iar dacă acesta va fi perfectat baschetbalistul îşi va face debutul la echipă în partida de duminică, cu Gaz Metan Mediaş.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.