Winterland la UCv

Atmosferă de sărbătoare la Universitatea din Craiova. Astăzi s-au deschis porțile Târgului de Crăciun Winterland. Studenții Facultății de Agronomie și Horticultură, Secția Peisagistică, au venit și în acest an în preajma sărbătorilor de iarnă să-i încânte pe craioveni în cadrul celei de-a V-a ediții .Decorațiuni și aranjamente cu specific de sărbătoare realizate de ei au fost expuse spre vânzare în scopuri caritabile.

Studenții Facultății de Agronomie și Horticultură, Secția Peisagistică au fost apeciaţi de reprezentanţii conducerii Universitatii din Craiova care i-au recompensat cu diplome.

În deschiderea Târgului de Crăciun a avut  loc un program de colinde susținut de membrii Ansamblului „Alunelu” din Pielești și de elevii talentaţi ai Liceului „Voltaire”.

Piesele „vedetă“ de la „Winterland“ au fost  brazii. Realizați din hârtie, din paste făinoase, dopuri de sticlă sau din bobițe de măceșe trecute prin zahăr, aceștia au încântat craiovenii care au trecut pragul târgului.

Winterland este un eveniment ce a căpătat deja tradiţie pentru Universitatea din Craiova. La fel ca anul trecut, publicul craiovean va fi încântat cu decoraţiuni şi aranjamente naturale cu specific de sărbătoare realizate de studenţi sub supravegherea  atentă a profesorilor coordonatori.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.