Oportunitate pentru studenţi

Studenţii şi absolvenţii români care au studiat în străinătate în anul universitar 2014-2015 îşi mai pot încă depune candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate”. Termenul limită de înscriere în competiţia organizată de Liga Studenţilor Români din Străinătate s-a prelungit până la data de 1 decembrie 2015.

În acest interval, studenţii români cu rezultate de excepţie în străinătate se pot înscrie în concurs prin completarea unui formular de pe site-ul evenimentului. Liga Studenţilor Români din Străinătate oferă tuturor celor care cunosc studenţi cu rezultate excepţionale posibilitatea de a contribui la recunoaşterea valorii lor prin completarea unui formular de recomandare.

Evaluarea candidaţilor va fi organizată în două etape, iar criteriile de jurizare vor avea în vedere reuşitele obţinute în domeniul academic, dar şi activităţile extra-curriculare desfăşurate în planurile social şi al dezvoltării personale. Premiile vor fi acordate în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate, pe data de 7 ianuarie 2016, în Bucureşti.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.