„Don Giovanni” revine

Opera Română Craiova îi invită pe iubitorii de operă la spectacolul “Don Giovanni” de Wolfgang Amadeus Mozart. Denumită și Don Juan, pentru că oferă o mai clară identificare cu eroul legendar din mitologia iubirii a cărui poveste a fost spusă neîncetat de aproape 400 de ani, opera lui Mozart rămâne titlul de referință din istoria muzicii, fiind considerată drept “opera operelor”. Rolul lui Don Giovanni va fi interpretat, duminică, de Sorin Coliban, basbaritonul român, stabilit în Austria  și solist al Operei din Viena.

Basbaritonul Sorin Coliban, absolvent  al Academiei de Muzică din București – Secția Canto, a câştigat numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, şi a concertat pe scene mari ale lumii. De opera “Don Giovanni” se simte extrem de legat şi prin faptul că a interpretat şi rolul Comandorului, tatăl Annei.

Spectacolul de operă “Don Giovanni” va fi jucat pe secena Operei Române Craiova, duminică, 8 noiembrie, la ora 19:00, în cadrul Festivalului Internaţional „Elena Teodorini”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.