Pregătiţi de iarnă

Regia de Administrare a Domeniului Public şi SC Delta ACM 93 SRL vor asigura, alături de Salubritate Craiova , utilajele necesare deszăpezirii căilor publice din Craiova în iarna 2015-2016.

În urma procedurii de licitație deschisă, cu faza finală de licitație electronică, pentru primul lot a fost declarată câștigătoare oferta Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova, care va închiria către SC Salubritate Craiova SRL, în funcție de condițiile meteorologice existente, minim 7 și maxim 11 vehicule pentru împins zăpada și împrăștiat material antiderapant.

În cazul celui de-al doilea lot scos la licitație, a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de S.C. Delta ACM 93 S.R.L., care va asigura minim 28 și maxim 43 vehicule multifuncționale,. Cele două acorduri cadru urmează a fi încheiate pe o perioadă de cinci luni.

În urma licitației pentru achiziționarea sării industriale pentru deszăpezire, a fost declarată câștigătoare oferta S.C. Ginard Com S.R.L., care va furniza S.C. Salubritate Craiova S.RL. minim 2.000 și maxim 6.000 tone, în cadrul unui acord cadru cu o durată de șase luni. Valoarea ofertei pentru cantitatea maximă a fost de 1.421.250 lei fără TVA. De asemenea, S.C. Salubritate Craiova S.R.L. va suplimenta stocul existent de nisip necesar deszăpezirii, achiziționând 300 metri cubi, prin selecție de oferte. În prezent, SC Salubritate Craiova SRL are în stoc 456 tone de sare, 73 metri cubi de nisip și 36 tone de clorură de calciu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.