Promovarea minoritatilor din Oltenia

La Casa Universitarilor din Craiova s-a derulat al doilea workshop cultural din cadrul proiectului „Revitalizarea și promovarea patrimoniului cultural al minorităților din Oltenia în contextul diversității culturale”, Grant SEE, promotor  fiind Universitatea din Craiova.  Obiectivul evenimentului este promovarea elementelor de specificitate ale culturii minorităților din România și Norvegia.

Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere, în parteneriat cu Institutul de Etnografie și Folclor „Constantin Brăiloiu” al Academiei Române  și Institutul Norvegian de Teologie din Oslo (Norvegia) implementează în perioada 2014-2015 proiectul „Revitalizarea și promovarea patrimoniului cultural al minorităților din Oltenia în contextul diversității culturale”.

Secvențele de interactivitate au contribuit la evidențierea obiectivului principal al evenimentului, promovarea istoriei culturale a minorităților etnice din regiunea Oltenia în rândul publicului larg și reliefarea rolului pe care l-au avut și îl au minorităţile etnice asupra climatului socio-cultural din Oltenia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.