AJUTOR PENTRU ÎNCĂLZIRE

Craiovenii vor primi si in acest an ajutoare financiare pentru incalzirea locuintelor. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze o cerere si sa indeplineasca anumite conditii. Prima ar fi sa nu incaseze lunar mai mult de 1082 de lei si nu detina bunuri mobile si imobile in afara celor strict necesare.

Craiovenii cu venituri mici vor primi si in acesta sezon rece bani pentru incalzirea locuintei. Sumele vor veni pentru toate cele 3 tipuri de incalzire: cu gaze naturale, cu lemne, carbuni sau combustibili petrolieri sau cu energie electrica. Ca si in anii precedenti, solicitantii trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi eligibili. Una dintre ele este ca solicitantul nu trebuie sa aiba in conturi mai mult de 3000 de lei.

Solicitantii trebuie sa fie foarte atenti la intocmirea dosarului pentru ca cererile vor fi analizate de specialistii Directiei de Administratie Publica si Asistenta Sociala. Anul trecut 2000 de astfel de cereri au fost excluse de la plata pentru nereguli.

Conducerea directiei precizeaza si faptul ca, desi alocatiile copiilor au crescut de la 42 la 84 de lei, la dosar se va lua in calculul veniturilor familiei doar valoarea de 42 de lei. Dosarele se vor depune la sediul Directiei de la fostul liceu auto din Craiova de luni pana joi, de la 8,30 la 16 si vineri de la 8,30 la 13.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.