La mulţi ani Radio Campus!

La mulţi ani Radio Campus! Joi, 1 octombrie, o dată cu începutul anului universitar, radioul studenţesc al Universităţii din Craiova a împlinit 2 ani  de existenţă. Cu acest prilej conducerea Universităţii din Craiova a vizitat sediul postului şi a ciocnit o cupă de şampanie cu tinerii implicaţi în acest proiect îndrazneţ. Pentru a crea un început de an universitar efervescent, Departamentul de Relații Internaționale al Universității din Craiova împreună cu Radio Campus și Casa de Cultură a Studenților Craiova au pregătit un concert în aer liber Erasmus+, un eveniment plin de surprize muzicale și premii speciale.

Prorectorul Universităţii din Craiova a subliniat importanţa unui  astfel de radio în viaţa studenţilor. Totodata i-a încurajat pe tineri să aplice pentru programul Erasmus+.

De 2 ani de zile Căminul 6 al Universităţii din Craiova, găzduieşte, la etajul 2 un post de radio studenţesc. Este vorba despre Radio Campus, un proiect studenţesc la îndeplinirea căruia au pus umărul câteva zeci de studenţi inimoşi. Postul poate fi ascultat online şi are drept scop promovarea activităților desfășurate în universitate, transmiterea în timp real a informațiilor de interes pentru studenți precum și elaborarea grilei de programe în concordanță deplină cu nevoile și așteptările studenților. Momentul festiv  va fi  urmat de un spectacol susţinut de trupe de artişti din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.