Agronomia, traditie si inovatie

Şi bobocii de la Agronomie au fost astăzi prezenţi în Sala de festivităţi a facultăţii, Aula Buia, pentru a-şi cunoaşte profesorii, colegii şi conducerea instituţiei. Primiţi cu cuvinte de încurajare şi cu bucuria unui alt început de către reprezentanţii Universităţii din Craiova şi de cei ai Facultăţii de Agronomie, tinerilor  li s-a accentuat ideea că începând din această zi, de 1 octombrie, ei au un alt statut social: acela de student.

La Agronomia din Craiova învaţă peste 1.200 de studenţi, iar dintre aceştia peste 800 sunt înscrişi la studii de licenţă. Ei au posibilitatea să experimenteze tot ceea ce învaţă şi ca “mici ucenici” la companii private din Craiova şi din tara.

După ce au fost întâmpinaţi şi invitaţi la colaborări extrastudenteşti cu companii private, “bobocii” au ascultat discursul motivant al tânărului care a intrat la această  facultate cu media cea mai mare.

Conducerea Facultăţii de Agronomie a invitat tinerii la studiu şi implicare. Totodată au fost încurajaţi să se înscrie în organizaţia studenţească ce funcţionează aici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.