Au început cazările la cămine

Agitaţie mare la cele 10 cămine ale Universităţii din Craiova. Luni, 28 septembrie, a fost prima zi de cazare pentru studenţii din ani mai mari. Deşi vremea a fost mohorâtă, tinerii au venit în număr mare pentru a-şi lua în primire locul rezervat în cămin.

Pentru un loc de cazare în cămin, studenţii pot achita sume mai mici sau mai mari în funcţie de o serie de criterii. Există trei categorii de confort în camine, iar activitatea de voluntariat şi rezultatele universitare sunt,de asemenea, importante cand vine vorba de preţ. Astfel, studenţii cu taxă vor achita între 185 lei şi 245 lei + utilităţi, iar studenţii bursieri ai statului român,  între 40 lei şi 100 lei + utilităţi pe lună.

Studenţii din ani mai mari sunt deja familiarizaţi cu viaţa la cămin şi se declară mulţumiţi de condiţiile oferite de căminele Universtăţii din Craiova.

Marţi, 29 septembrie, sunt aştetaţi pentru cazare tot studenţi din ani mai mari de studiu. Bobocii de la ciclul licenţă sau master îşi vor putea ocupa locul din cămin abia miercuri, 30 septembrie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.