Şcoala începe la….cinematograf

Pentru elevii de la clasa a IV-a B de la Școala nr. 21 „Gheorghe Țițeica” din Craiova cursurile au început ieri într-un mod inedit. În sala cinematografului “Colours” a răsunat întâi imnul şcolii, urmat apoi de vizionarea unui film în care protagoniştii sunt chiar elevii clasei, fiecare cu talentul său.

La eveniment au participat părinţii, bunicii, dar şi cea care a organizat şi gândit această surpriză: învăţătoarea Lucia Delevedova. Încolonați și fără prea mare zgomot – semn că nu mai erau demult bobocii de altădată – elevii dintr-a IV-a B au intrat în sala de spectacole.

În privirile tuturor şcolarilor îmbrăcaţi festiv în bluze albe cu cravate roşii, se putea ieri citi bucurie și nerăbdare, mai ales ca aceştia au avut parte de surprize făcute de doamna învăţătoare Lucia Delevedova: cărticele de poveşti amplasate sub fotoliile cinematografului şi etichete cu mesaje scrise de parinţi, în funcţie de sentimentele fiecăruia dintre ei.

Filmul lansat ieri la cinematograf  s-a numit «De ce cartea?», iar proiectul va avea o continuare şi în acest an şcolar.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.