Se apropie examenul de titularizare

https://www.youtube.com/watch?v=euuo7xOfCRU

Mai sunt cinci zile până la susţinerea examenului scris de titularizare, care va avea loc anul acesta pe data de 15 iulie. În cele patru centre de examen din judeţul Dolj s-au înscris 1.158 de candidaţi. Examenul scris va dura patru ore, iar profesorii vor avea de rezolvat două subiecte din disciplina pe care vor să o predea şi un subiect din metodica predării.

La examenul scris de la Titularizare 2015 profesorii vor avea de rezolvat trei subiecte. Subiectul I şi subiectul II cuprind itemi ce evaluează competenţe din specializarea/disciplina/disciplinele de concurs în concordanţă cu programele specifice pentru concurs, în specialitatea postului didactic, aprobate prin ordin al ministrului Educaţiei. Subiectul al III-lea este centrat pe didactica/metodica predării disciplinei/disciplinelor de concurs. Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul de lucru efectiv este de patru ore.

Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acordă din oficiu. Nota finală se calculează prin împărţirea la 10 a punctajului total obţinut pentru lucrare.

Pe lângă examenul scris, profesorii au mai avut de susţinut o probă practică sau o inspecţie la clasă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.