Sedinta ordinara a CL

Consilierii locali s-au adunat astăzi în şedinţa ordinară pentru a vota punctele înscrise pe ordinea de zi. Primul dintre acestea a fost depunerea jurământului pentru mandatul de consilier local al lui Marius Mihai.

Locul social-democratul Sorin Manda din funcția de consilier municipal  a fost luat de Marius Mihai.

Cele 36 de puncte înscrise pe ordinea de zi au adus o serie de discuţii în rândul consilierilor locali. Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de funcţionare şi acces în Centrul Istoric al Municipiului Craiova a avut două amendamente aduse de consilierul Ionel Pana.

Primarul oraşului a propus o reanalizare a regulamentului peste şase luni, timp în care se va clarifica domeniul de activitate al unora dintre firmele care activeaza în centrul vechi.

O altă nelămurire a unora dintre consilierii locali a venit de la proiectul de hotărâre privind prelungirea duratei contractelor de închiriere, având ca obiect terenuri sau spaţii ocupate de construcţii provizorii, cu destinaţia de spaţii comerciale, producţie şi prestări servicii, situate în pieţele din municipiul Craiova. Claudiu Neagoe, managerul Sc. Pieţe şi Târguri Craiova a clarificat motivele pentru care se pot prelungi aceste contracte, chiriaşii făcând numeroase renovări şi îmbunătăţiri ale spaţiilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.