Cursuri pentru definitivat

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj desfăşoară cursuri gratuite pentru dascăli înscrişi pentru a susţine examenul de definitivat. Până pe data de 28 iunie profesorii pot participa gratuit la sesiuni de pregătire.

Pe 9 iulie profesorii interesaţi pot susţine examunul de definitivat. Până atunci însă aceştia pot participa la cursurile organizate şi suţinute de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj. Cadrele didactice care promovează examenul de definitivat dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar.

Pentru a intra în examenul scris de definitivat, profesorii trebuie să aibă media la inspecții cel puțin 8 și să fi predat la catedra cel puțin 1 an. Examenul scris de definitivat 2015 (proba scrisă) se desfășoară pe 9 iulie 2015, începând cu ora 10:00, și durează 4 ore. Nota minima de promovare a examenului de definitivat este 8. Pe 18 iulie va fi afişat rezultatul  final al examenului.

Subiectele pentru examenul scris de definitivat 2015 vor fi elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare în concordanţă cu programele specifice pentru examen aprobate prin ordin al ministrului Educației Naționale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.