Activitati educative pentru copii

Pentru a veni în întâmpinarea copiilor, pe întreaga perioadă a vacanţei de vară, Secţia de Ştiinţele Naturii Muzeului Olteniei Craiova iniţiază şase ateliere recreative gratuite. Muzeografii, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dolj, au pregătit o serie de activităţi educativ – recreative cu adresabilitate extinsă, pentru a oferi un cadru cultural, benefic exprimării îndeletnicirilor  copiilor, părinţilor şi bunicilor.
Deschiderea oficială a Şcolii de Vară va avea loc miercuri, 1 iulie, la ora 9:00, la sediul Secţiei de Ştiinţele Naturii Craiova,  şi va debuta cu atelierul de modelaj în lut. Înscrierile se fac până pe 1 iulie, inclusiv, în limita locurilor disponibile.

Lucrările inedite, realizate de către cursanţi, vor fi incluse în cadrul unor expoziţii (pentru fiecare atelier în parte), ce se vor realiza la parterul Secţiei de Ştiinţele Naturii, vizitatorii muzeului votând cele mai inedite lucrări.

Atelierele creative se vor bucura şi de susţinerea/participarea voluntarilor din cadrul proiectului „I like the museum”, care vor sprijini participanţii în tainele acestor îndeletniciri.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.