Ziua avocatului

Dublă sărbătoare pentru avocații Baroului Dolj. Aceştia au  sărbătorit în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, Ziua Avocatului Român și 150 de ani de avocatură în Oltenia. Momentul aniversar a fost unul de înaltă ţinută, bucurându-se de prezenţa colegilor decani ai barourilor din Oltenia, precum şi de cea a preşedintelui Uniunii Naţionale a Barourilor din România dar şi al autorităţilor locale.

Apărătorii Craioveni s-au întâlnit pentru a sărbătorii “Ziua Avocatului Român – 150 ani de avocatură modernă în Oltenia”. Printre obiectivele Baroului Bolj se află dezvoltarea profesională a avocaţilor, identificarea unor modalităţi prin care să poată garanta protecţia drepturilor cetăţenilor.

Preşedinte UNBR, av. dr. Gheorghe Florea, ales recent pentru al treilea mandat,  a avut numai cuvinte de laudă pentru colegii avocaţi din Baroul Dolj cărora le-a înmânat o diplomă de execelenţă la aniversarea celor 150 de ani de avocatură.

Prestaţia avocaţilor a fost salutată şi de autorităţile locale.

Momentul festiv a fost încheiat cu o lansare de carte “Istoria baroului Dolj de la 1864 – 1928 “ reeditată, semnată de cunoscută avocată Bianca Predescu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.