Olimpiada cu succes

Participarea studenţilor craioveni la cea de a X-a ediţie a „Olimpiadei Naționale a Studenților Economiști în Formare” a fost şi anul acesta încununată de lauri. Tinerii au impresionat juriul şi au revenit acasă cu premii importante la mai multe secţiuni ale competiţiei.

Organizată de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România, Olimpiada Naționala a Studenților Economiști în Formare, secţiunea Marketing, a reunit la Târgovişte reprezentanţi de la toate facultăţile de ştiinţe economice din România. Astfel, 72 de studenţi de la 14 centre universitare s-au întrecut pentru premiile puse în joc.

Şi la secţiunea de Informatică economică a Olimpiadei Naționale a Studenților Economiști în Formare, studenţii craioveni s-au prezentat remarcabil. Lucrarea intitulată „Utilizarea algoritmilor de recomandare în cadrul aplicațiilor web” a primit premiul special.

Reuşita din acest an a studenţilor de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor nu este o premieră. În fiecare an, delegaţia craioveană urcă pe podiumul competiţiei şi aduce, de cele mai multe ori, cele mai râvnite premii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.